یک قالب محبوب و مؤثر از تبلیغات مجازی، تبلیغات تصویری یا نمایشی است. این تبلیغات توسط تصاویری که برای جلبتوجه و گسترش آگاهی از برند در اینترنت استفاده میکند، هدایت میشود. معمولاً میتوانید در گوشههای تعیینشده صفحات وب و پلتفرمهای شبکههای اجتماعی، تبلیغات تصویری را مشاهده کنید که معمولاً بهصورت یک بنر تبلیغاتی (گرافیکی یا متن) به نمایش گذاشته میشوند. کلیه کمپینهای مختلف تبلیغاتی از متن ساده گرفته تا فیلمهایی که دارای تصویرهای جذاب هستند، میتوانند در دستة تبلیغات تصویری قرار داده شوند. اکثر کمپینهای تبلیغاتی تصویری با استفاده از ترکیبی هوشمندانه از تصاویر، متن، گیفها و فیلمها، میتوانند در اینترنت بایستند و پیام خود را برای مخاطبان مورد هدفشان ارسال کنند. بازاریابان میتوانند با ایجاد زبان، طراحی، اشکال و اندازه آگهیها برای ایجاد تبلیغات جذاب در صفحهنمایش تلاش کنند.
یکی از مهمترین ویژگیهای تبلیغات تصویری، قابلیت آن در هدف قرار دادن افراد خاصی از مخاطبان است که بر اساس نیاز مشتریان، با پارامترهای تبلیغکننده مطابقت دارند. ویژگی هدفگذاری تبلیغات نمایشی تضمین میکند که آگهی به مخاطبان مناسب برسد و هزینه تبلیغات در یک جمعیتی که به محصول یا خدمات موردنظر علاقهای ندارد تلف نمیشود. گزینههای موجود هنگام تبلیغات تصویری هدفمند میتواند بسیار زیاد باشد. مهم است که در مورد نوع جمعیتی که میخواهید به آن بپردازید، شفاف باشید و بر این اساس از بین گزینههای هدفمند موجود انتخاب کنید.
زمانی که تبلیغات تصویری برای اولین بار در جهان بازاریابی ظاهر شد بسیاری از بازاریابان نسبت به آن واکنشی منفی نشان دادند. تبلیغاتی که نشان داده میشدند فاقد محتوا و ارزش بوده و نتیجة آن این بود که پنداشت بسیاری از افراد نسبت به آنها بیاعتمادی بود. با پیشرفت تکنولوژی، افراد شروع به نگاه کردن به تبلیغات تصویری، تبلیغات دیجیتالی در حالت کلی از یک زاویه دیگر نمودند. گرچه مطمئناً هزاران تبلیغات هرز و بیهوده در اینترنت جریان دارد، اما بسیاری تبلیغات مفید و مؤثر نیز وجود دارند. در سادهترین حالت، تبلیغات تصویری به استفاده از تبلیغات از متن گرفته تا تصویر و صوت بر روی یک وبسایت اشاره دارد. نمایش تبلیغات بهعنوان راهی برای کسبوکارها محسوب میشود که از ترافیک وبسایت خود درآمد مالی به دست آورند چراکه تبلیغکنندگان جهت نمایش تبلیغات خود در کنار محتوای یک صفحة اینترنتی هزینه پرداخت میکنند.
درحالیکه این مفهوم برای کسبوکارها و تبلیغکنندگان جذاب بود، استراتژیهای اجرایی آغازین فاقد مقیاسپذیری بود. فرآیند قرار دادن تبلیغات بر روی یک وبسایت مبتنی بر یک فرآیند فروش مستقیم بین تبلیغکننده وصاحب وبسایت بود که در آن فضای تبلیغات میتوانست بر اساس معیارهای مختلفی خریداری گردد. چنین رهیافتی برای مدتی ادامه داشت بااینحال تبادلات بین شرکتها لزوماً بر اساس محتوا نبود، به این معنی که تبلیغات نمایش دادهشده اغلب ربطی به محتوای وبسایت نداشت. این امر نهایتاً منجر به بیتوجهی و عدم اعتماد خوانندگان به تبلیغات نمایش دادهشده گردید. بااینوجود، ابزارهای بهمراتب پیچیدهتری از آن زمان تاکنون معرفی شدند که به تبلیغ دهندگان اجازه میداد تبلیغات مبتنی بر محتوا را که توسط مخاطبان بهتر پذیرفته میشد، ارائه دهند. به لطف تبادل تبلیغات و قراردادهای لحظهای، تبلیغ دهندگان میتوانند بر روی فضای تبلیغاتی که محتوای مرتبط دارند هزینه نمایند. این امر بر اساس معیارهای هدفگذاری مخاطبان انجام میگردد. علاوه بر این تغییر در فرآیند، معرفی تکنیکهای سرراستتر تبلیغ مانند تبلیغات بومی و هدفگیری مجدد به بازتعریف روشی که مردم تبلیغات آنلاین را مشاهده و با آن تعامل برقرار میکنند، کمک نمودهاند.
هدفگیری مجدد نوعی تبلیغات آنلاین است که کمک میکند برند خود را به کاربرانی که بدون تبدیلشدن به لید سایت شما را ترک کردهاند، نشان دهید. برای بسیاری از وبسایتها تنها 2 درصد بازدیدکنندگان در همان بازدید اول تبدیل به لید میشوند. هدفگیری مجدد ابزاری برای دستیابی به 98 درصد باقیمانده که در همان ابتدا تبدیل نشدهاند، میباشد.
تبلیغات بومی نوعی از تبلیغات پولی است که در آن تبلیغ ارائهشده از فرم و عملکرد عادی پلتفرم یا سایتی که در آن نمایش داده میشود پیروی نموده و لطمهای به تجربه کاربری بینندگان وارد نمیکند. برای مثال در یک سایت به اشتراکگذاری ویدیو، تبلیغات بهصورت ویدیو ارائه میشود.
درحالیکه تبلیغات تصویری به تکامل در جهت بهتر شدن ادامه میدهد، همه این تغییرات نهایتاً با یک منحنی یادگیری استفاده همراه است. موارد زیادی وجود دارند که باید هنگام برنامهریزی جهت اجرای یک تبلیغ پولی در نظر گرفت، و بدون یک ایده روشن در مورداجرای صحیح تبلیغ تصویری، تبحر درروش اجرای آن کماکان چالش بزرگی برای بسیاری از کاربران محسوب میگردد. مدیریت تبلیغات تصویری مؤثر برای به دست آوردن پیام اصلی کمپین به مخاطب، به تصاویر متکی است. هدف این است که اطمینان حاصل کنیم که کاربران هنگام مراجعه به وبسایت یا یک بستر رسانه اجتماعی بهطور خودکار به یک تبلیغ جلب میشوند. بنابراین، گزینههای مختلفی وجود دارد که باید در هنگام ترسیم استراتژی مدیریت تبلیغات نمایشی خود، آنها را آزمایش کنید.
تبلیغات بنری: رایجترین قالب تبلیغاتی نمایشگر است، زیرا بهوضوح در هر صفحه وب مشخص میشود. نام آنها به فرم خود که مانند پرچم است نامگذاری شده است. آنها چیزی بیش از تبلیغات پیوندی و مبتنی بر تصویر به شکل نوار نیستند. آنها معمولاً در بالای یک صفحه وب قرار میگیرند تا بلافاصله توجه کاربر جلب شود.
ریچ مدیا: با توجه به اینکه تقریباً 30٪ از کاربران اینترنت تبلیغ بنرهای سنتی را منحرفکننده میدانند، تبلیغکنندگان در حال کشف روشهای خلاقانهتری برای نمایش تبلیغات خود هستند. استفاده از ریچ مدیا یکی از این تاکتیکهای جدید است که شامل استفاده از عناصر تعاملی مانند فیلم، صدا و عناصر قابل کلیک برای جذابتر شدن تبلیغات است.
تبلیغات بینابینی:آگهیهایی هستند که قبل از هدایت شما به صفحه اصلی که میخواهید در اینترنت از آنها بازدید کنید، بهعنوان یک صفحه وب جداگانه ظاهر میشوند. آنها در جلبتوجه کاربر از زمان گرفتن کل صفحه مؤثر هستند.
تبلیغات ویدیویی: وقتی نوبت به نمایش هزینههای تبلیغات میرسد، تبلیغات ویدیویی اندکی گرانتر هستند اما ارزش آن را دارند. پلتفرمهایی مانند یوتیوب و اینستاگرام باعث شده است تا بازاریابان بتوانند تبلیغات ویدیویی را اجرا کنند و توجه و علاقه زیادی به خود جلب کنند.
جهت تهیه این کتاب ارزشمند و کاربردی با شماره زیر تماس بگیرید.
مجید کیوان پور : 09129374020