اکنون که مردم بیش از پیش نسبت به حقوق خود آگاه تر هستند و وجود مؤسسات خدمات رسانی را ضروری میدانند و به لطف گسترش بیکاری در جامعه جوانان تحصیلکرده دانشگاهی بیشتری گرچه بعضاً از روی بی میلی و ناچاری به این صنف روی می آورند اما مدیران آژانس ها می توانند از این فرصت استفاده نموده با استفاده از ابزارهای آموزشی و ابزارهای پیشرفته کاری آنها را در این صنف دلگرم نمایند تا بدین وسیله راه برای مطالبات منطقی و به حق این صنف هموار شود. برای این منظور به مدیران مؤسس و مالکین آژانسهای املاک پیشنهاد میشود که مطالبات زیر را همیشه و همه جا از مسئولین دولتی که اتحادیه مشاورین املاک تحت نظارت و مسئولیت آنهاست، مطالبه بنمایند:
کمک به تأسیس و تعریف رشته دانشگاهی تحت عنوان سرمایه گذاری در املاک و مستغلات و مدیریت آژانس املاک دانشکده ای برای آموزش و تربیت مدیران و مشاورین املاک
ه کمک مادی به مدیران و مالکین دفاتر در جهت مکانیزه کردن ابزار کاری
. تغییر کاربری محل کسب و کار مشاورین املاک از تجاری به اداری یعنی آژانس ها به جای این که در مغازه ها مستقر شوند در آپارتمانهایی با موقعیت اداری و حداکثر در آپارتمانهای با سند اداری مستقر شوند.
. برطرف کردن موجبات بدبینی و سخت گیریهای بدبینانه مسئولان و مدیران سایر دستگاه ها . رعایت مقررات ترافیکی صنفی توسط مسئولان دولتی اتحادیه صنفی و سایر سازمانهای
. استقرار کارشناسان حقوقی و ساختمانی در دفاتر مشاورین املاک
تعیین نرخ عادلانه و منطبق بر تورم و یکسان در سراسر کشور برای صنف مشاورین املاک
. رسیدگی به مشکلات اعضای اتحادیه در جهت حمایت حقوقی و قضایی از آنها در قبال مشتریانی که حق الزحمه را پرداخت نمینمایند علی الخصوص سازمان و تعاونی های دولتی
اجباری نمودن استفاده از فرم تقاضا در آژانسهای املاک برای سرویس دهی به مشتریان تا بدین وسیله ضمن حفظ حقوق و امنیت مشتریان حق و حقوق مشاورین املاک نیز حفظ و رعایت شود.
صدور کارت شناسایی و کاری برای مدیران داخلی و مشاورین توسط نهادهای دولتی و اتحادیه صنفی.
درجه بندی آژانسها با توجه به توان خدمات دهی رعایت ضوابط اتحادیه در اختیار داشتن بیشترین مشاورین تحصیلکرده برخورداری از فرهنگ سازمانی قوی به کارگیری دانش و تجربه کارشناسان دادگستری حقوقی و ساختمانی و تجربه کاری مفید و مؤثر مذاکره کردن با بانکها و مؤسسات اعتباری برای قائل شدن اعتبار و اختصاص وام برای اعضای تحت پوشش اتحادیه صنف مشاورین املاک.
تعیین بیمه اجباری برای همه کارکنان مشاورین املاک و حمایت بیمه تأمین اجتماعی از همه شاغلین صنفی و تعیین مالیات منطقی و معقولانه با توجه به وضعیت بازار املاک.
. تأسیس و چاپ نشریه صنفی دارای مجوز رسمی جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به همه اعضاء و حتی برای سایر مردم
. ایجاد سمینارها و سمپوزیومهای سالانه جهت آموزش اعضا برگزاری مسابقات علمی برپا کردن اردوهای آموزشی و علمی
نظارت دقیق و پیشگیرانه نسبت به فعالیتهای صنفی اعضای تحت پوشش.
. حمایت حقوقی و قضایی از اعضاء در برابر اتهامات و شکایات و قرار دادن وکیل حقوقی در اختیار آنان در محاکم قضایی
حمایت از شبکه های رسمی فایل رسانی اطلاعات املاک و خارج ساختن از انحصار اعضاء هئیت مدیره اتحادیه های صنفی.
واگذاری امر کارشناسی و تعیین قیمت املاک به دفاتر مشاورین املاکی که از متخصصان و کارشناسان رسمی ساختمانی و دادگستری بهره مند هستند و تمکین مشتریان در جهت رعایت و تبعیت از نظرات کارشناسی.
درخواست از سازمانهایی چون نیروی انتظامی مسئولان اتحادیه اداره بازرگانی و نیز اداره اماکن برای پرهیز از لحن و ادبیات تهدید آمیز و تحقیرانه در بخش نامه ها ابلاغ ها و دستور العمل ها.
اجازه فعالیت به بانوان مستعد تحصیلکرده و علاقه مند به این شغل و تعیین مقررات و ضوابط مرتبط با آن در بخش مشاوره و مدیریت.
اجازه دادن به بانوان جهت حضور در بین رؤسا و مسئولین اتحادیه صنف مشاورین املاک از بین اعضاء بر اساس انتخابات دوره ای اتحادیه مشاورین املاک.
عوامل مؤثر در انتخاب برند BRAND
صاحبان کسب و کار شرکتهای بازرگانی و تجاری و از جمله مشاورین املاک قبل از شروع هر فعالیتی باید نام صنفی و تجاری که به آن BRAND گفته میشود تعریف نمایند و چنانچه این برند درست و علمی انتخاب شود در آینده میتواند خود این برند یک سرمایه قابل نقل و انتقال باشد. ثبت برند همراه با ثبت شرکت همراه است در واقع مدیریت با ثبت رسمی شرکت و برند آن را بیمه می کند که توسط دیگران مورد سوء استفاده قرار نگیرد برای تشریح کیفیت برند و تعریف چگونگی خلق آن مطالبی در این جا به صورت نکته ارایه میشود که توجه به این نکته ها توسط مدیران و مالکین کسب و کار گام نخست و جدی برای تعریف برند میباشد.
نکته ۱ برند میتواند معرف اصول و ارزشهایی باشد که در سازمان وجود دارد.
نکته ۲ برخی از برندها به نام و نوع محصول و خدمات تمرکز دارد.
نکته : برند باید از یک منشور و هویت کامل برخوردار باشد.
نکته ۴ برند باید توانایی بهبود محصولات خدمات مطابقت با انتظارات همیشه بالای مصرف کنندگان و مشتریان داشته باشد.
نکته ۵ نام تجاری و برند برای هر کسب و کاری یکی از مهمترین و سازنده ترین شاخصهای موفقیت محسوب میشود.
نکته : برخی از برندها معرف و بیانگر نوعی کاراکتر خاص میباشد.
نکته : از مشخصه های برند موفق این است که باید از نظر معنایی غنی باشد و با دیدن آن تداعی کننده یک نام تجاری جا افتاده وزین و پر معنا در ذهن مشتریان و مخاطبان باشد.
نکته انتخاب یک برند مناسب به مثابه ی صدایی بلند در بیان و تشریح اهداف و هویت شرکتها و سازمانها محسوب میشود.
نکته : مضمون پیام برند باید با مقتضیات بازار محلی و محصول تناسب داشته باشد. ضمن توجه به فردیت و ماهیت جداناپذیر سازگار و همخوان باشد.
نکته ۱۰ زبان برند میتواند آزادی عمل بیشتری در قلمرو ارتباطات منطقه و بین المللی داشته باشد. نکته ۱۱ زبان برند میتواند به عنوان ابراز و اعلام تصمیمات تمرکززدا برای شرکت هم باشد.
نکته ۱۲ یک برند با کاراکتر مناسب حرفهای بسیاری درباره شخصیت نام تجاری و رابطه ای که با عموم مخاطبان و مشتریان برقرار می نماید میزند.
نکته ۱۳ اگر برندی از آغاز فاقد مجموعه ای از ارزشها باشد در دراز مدت شانس موفقیت آن در تبدیل شدن به یک نام تجاری اندک است.
نکته ۱۴ مواظب اسامی و برندهای توصیفی باشید که ۹۰ درصد تولید کنندگان و خدمات دهندگان تمایل دارند نام تجاری محصول یا خدماتی را که ارایه میدهند توصیف نماید. در واقع صاحبان چنین برندی عاشق این هستند که نام تجاری محصولی را توصیف کند یا بگوید که آن محصول چی هست.
نکته ۱۵ برند باید از حداقل واژه ها و کلمات تشکیل شده باشد. در این خصوص توصیه می شود یک سیلابی بهتر از دو سیلابی است اگرچه این انتخاب در کشور محدودیت دارد.
نکته ۱۶: توجه به انتخاب نام تجاری که دلالت بر محصول و یا خدماتی نماید، نشان دهنده درک ضعیف صاحب برند از تعریف و فلسفه وجودی برند میباشد.
نکته ۱۷ یک برند مناسب نه تنها محصول یا خدماتی را توصیف نمی نماید بلکه فقط آن را متمایز می نماند مثل برند SONY
نکته ۱۸ برند میتواند معرف هویت یک کشور تمدن و فرهنگ باشد مثل BENZ یا BMW .
نکته ۱۹ برند میتواند از ریشه جغرافیایی و تاریخی مشتق شده باشد: مثل آجیل تواضع
نکته ۲۰ برخی از برندها میتواند صفات و عارضه های طبیعی یک کشور را بیان نماید مثل نوکیا محصول کشور فنلاند به عنوان کشوری سرد و خشک دور افتاده که خورشید هیچ گاه در آنجا غروب نمی کند.
نکته ۲۱ برند میتواند از ریشه های تاریخی و فرهنگی کشور سرچشمه بگیرد: مثل CANON که هیچ اشاره ای به کشور تولید کننده ندارد.
نکته ۲۲ برخی از برندها به دلیل تنوع فعالیت خدمات و محصولات ماندگاری را می آموزند : مثل ماتسوشيتا.
نکته ۲۳ برخی از برندها فقط به خاطر قدمت و سابق درخشان عرصه ی رقابت را درست و منطقی می پیمایند.
نکته ۲۴ برند مناسب میتواند به تنهایی بقای محصولات شرکت و خدمات را تا ۵۰ درصد تضمین می نماید.
نکته ۲۵ توجه داشته باشید برخی از برندها به دلیل اشتباه در انتخاب آن نمیتواند ماندگار موفق و جهانی باشد مثل این که ۳۰ درصد از برندها بیش از ۴ سال دوام نمی آورند.
نکته ۲۶ برخی از برندها به دلیل ابتکار و خلاقیت خود و به دلیل یگانه بودن و پیشتازی اش ماندگار می شود مثل دستمال کلینکس.
نکته ۲۷ برند مناسب خطر کردن و هزینه ها را بیمه میکند مثل این که یک شرکت و مؤسسه تازه تأسیس نیازمند تحمل و ریسک و خطرات زیادی نیست.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید کتاب با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
مجید کیوانپور 09129374020