وقتی ملک آنها تحت عناوین مختلف در طرح سازمانهای دولتی از جمله طرح فضای سبز اعلام موات بر اساس رای ماده ۱۲ سازمان زمین شهری تملک زمینهای املاک توسط اداره منابع طبیعی و ... قرار گرفته اند صاحبان و مالکین چنین اراضی و املاکی بسیار ناامید شده است و دست به نذر و دعا برداشته اند و دلیل این امر تنها عدم آگاهی و اشراف آنها به قوانین است.
بخش هشتم سایر مقررات شهرداری آسانسور تأسیسات، نحوه تأمین پارکینگ، راه پله حیاط خلوت دفع فاضلاب احداث پناهگاه استعلام آتش نشانی اضافه اشکوب پیش آمدگی ،بالکن، کنسول مقررات نماسازی نحوه استقرار بنا در زمین
نحوه احداث اضافه اشکوب در کوی صاحبقرانیه کوی کیهان و.....
کوی صاحبقرانیه کوی کیهان کوی کالاد کوی تک و نظایر آن که قبلاً توسط بخش عمومی و یا خصوصی به صورت مجموعه ای ساخته شده با توجه به افزایش جمعیت خانوارهای مجموعه ها و با توجه به عدم تکافوی واحدهای مسکونی موجود برای سکونت آنان احداث اضافه اشکوب در قسمت مسکونی این مجموعه ها با رعایت تراکم کم (۱۲۰) درصد به شرط آن که از دو طبقه تجاوز نکند، بلامانع است. در این گونه مناطق تفکیک قطعات ممنوع میباشد بند ۸ صورت جلسه ۱۲۹ تاریخ ۵۲٫۳٫۲۳ شورای هماهنگی).
اضافه اشکوب در کوی (آیبک)
در محدوده صاحبقرانیه (آیبک) با در نظر گرفتن نقشه اولیه منطقه احداث یک طبقه اضافه اشکوب مجاز است. به عبارت دیگر مالکین روی ساختمانهایی که در ابتدا با طبقات مشخص احداث شده با رعایت تراکم مجاز منحصراً اجازه احداث یک طبقه اضافه اشکوب دارند آن تعداد که قبلاً روی ساختمانهای اوليه اضافه أشكوب ساخته اند مجاز به افزایش طبقات نمیباشند بند ۱ صورت جلسه ۲۹۰ - ۵۵٫۹٫۲۱
شورای هماهنگی
نحوه صدور مجوز اضافه أشكوب
استفاده از تراکم های مجاز نقشه تفصیلی محدود به مواردی است که ساختمان جدید احداث می شود. در مواردی که ساختمان قدیمی وجود دارد چون ایجاد پارکینگ مقدور نبوده و به علاوه احتمالاً ساختمان موجود مقاومت لازم برای تحمل بار اضافی را نخواهد داشت. در چنین مواردی فقط برای یک بار با احداث یک اشکوب اضافه موافقت میگردد مگر این که ساختمان قبلی قابل تقویت کردن به نحوی باشد که هیچ گونه اشکالی بر این استحکام به وجود نیاورد و هم چنین بتوانند به میزان مقرر پارکینگ تأمین نمایند. بند ۴ صورت جلسه ۲۷۲-۵۵٫۶٫۶ شورای هماهنگی
احداث اضافه اشکوب در بر گذرهای ۱۲ متری و کمتر که دارای اصلاحی میباشد
همان گونه که برای ساختمانهای واقع در بر جنوبی خیابانهای ۱۲ متری و کم تر هنگام صدور اضافه أشكوب رعایت بر اصلاحی نمی گردد برای ساختمانهای شمالی نیز در صورتی که دیوار حیاط آن اساسی باشد عيناً ضابطه فوق ملاک عمل است. منظور از دیوار آجری یا سنگی و یا آجری سنگی توام با نرده می باشد (۷۱۴۰٫۶۲۳۲٫ش - ۵۸٫۴٫۹).
نصب صندوق پستی اختصاص در کنار درب ورودی مجتمع های آپارتمانی به منظور سرعت بخشودن در
تسهیلات مربوط به حیاط خلوت و راه پله
جهت تسهیل در امور مراجعین و افزایش سطح مفید و قابل استفاده بنای احداثی در املاک و بهره وری بیشتر از ساختمانهای احداثی که صرفاً به صورت مسکونی میباشد مقررات ذیل ملاک عمل است.
بند ۱ سطوح حیاط خلوت و راه پله جز تراکم محسوب نمی گردد.
مشروط بر این که
الف میزان بنای احداثی درحد درصد طول مجاز و یا همباد ساختمان همسایه اجرا گردد.
ب حداقل ابعاد و مساحتهای موجود در ضوابط جهت حیاط خلوتها رعایت گردد.
تبصره: در صورتی که از حداقل ابعاد و مساحتهای ضابطه ای کمتر اجرا شود کل حیاط خلوت جز بنا و تراکم محاسبه خواهد شد.
بند ۲ جهت افزایش سطح خالص واحدهای احداثی ۱۰ از سطح زیربنا به عنوان سطح اشغال دیوار در پلاک های کمتر از ۳۳۰ متر مربع مشروط به رعایت تبصره بند ۱ جز تراکم محسوب نگردد.
بند3 - ارتفاع تمام شده پیلوت تا ۲٫۴۰ متر به شرط استفاده جهت پارکینگ بلامانع است و در صورتی که زیرزمین احداث نگردد ارتفاع اولیه تا ۲٫۶۰ متر به شرط این که سطح فونداسیون تا ۶۰ سانتی متر پایین تر از گذر باشد بلامانع است.
بند ۴ در صورتی که پروانه ساختمانی جهت احداث پیلوت و زیرزمین تواماً صادر شود، ارتفاع تمام شده پیلوت تا ۲٫۴۰ متر بلامانع بوده و در این حالت به جهت لوله کشیهای مورد لزوم ارتفاع اولیه زیرزمین به شرط استفاده بر اساس پروانه تا ۳ متر و ارتفاع تمام شده ۲٫۶۰ متر بلامانع است.
تبصره: ارتفاع تمام شده اتاق تأسیسات در زیرزمین تا ۳ متر بلامانع است.
بند ۵ فاصله داخل به داخل ستونها جهت پارک دو اتومبیل حداقل ۴٫۵۰ متر با مانور اصلی ۵ متر محور تا محور ستون بلامانع است.
بند ۶ احداث بنا جهت سرایداری به صورت مشاع و غیر قابل تفکیک به مساحت ۴۰ متر مربع در صورت دارا بودن شرایط بهداشتی فقط در زیرزمین و بدون احتساب در تراکم در ساختمانهایی که تعداد واحدهای مسکونی آن ۱۰ واحد بیشتر میباشد بلامانع است. (۱۰٫۱۰۲۳۲-۶۷٫۴٫۱۵)
ضوابط احداث حیاط خلوتها
1. حیاط خلوتهایی که برای تأمین نور آشپزخانه و یا انبار به مساحت بیش تر از ۶ متر مربع پیش بینی میشود با حداقل عرض ۲ متر بوده و برای زمینهای کمتر از ۲۰۰ متر مربع ۳ مساحت زمین کافی است.
2. حیات خلوت هایی که برای تأمین نور آشپزخانه و یا انبار، به مساحت بیش تر از 6 متر مربع پیش بینی می شود و با حداقل عرض 2 متر بوده و برای زمین های کمتر از 200 متر مربع 3 درصد مساحت زمین کافی است.
3. مساحت و ابعاد حیاط خلوتهایی که در فوق آمده برای ساختمانهای معمولی با ارتفاع ۵ طبقه می باشد.
4. در صورت پیش بینی حیاط خلوت در شمال پلاکهای شمالی حداقل عرض لازم ۳ متر خواهد بود برای زمینهای کمتر از ۲۰۰ متر مربع حداقل عرض ۲ متر میباشد.
5. در مواردی که اتاقهای اصلی از دو واحد مسکونی مستقل از یک حیاط خلوت نور می گیرند. فاصله پنجره آنها از هم نباید کم تر از ۶ متر باشد.
6. در مواردی که آشپزخانه و اتاق از دو واحد مسکونی مستقل و یا آشپزخانه آنها از یک حیاط خلوتنور می گیرند فاصله پنجره های مقابل آنها از هم نبایستی کمتر از ۴ متر باشد.
7. مفاد بند ۵ و ۶ جهت ساختمانهای تا طبقه ۶ طبقه از کف ملاک عمل بوده و جهت ساختمانهای بیش از ۶ طبقه بایستی نورگیری اتاقها به صورت منطقی پیش بینی شده، به نحوی که مورد قبول شورای معماری منطقه باشد.
احداث اضافه اشکوب در بر گذرهای ۱۲ متری و کمتر که دارای اصلاحی میباشد:
همان گونه که برای ساختمانهای واقع در بر جنوبی خیابانهای ۱۲ متری و کم تر هنگام صدور اضافه اشکوب رعایت بر اصلاحی نمی گردد برای ساختمانهای شمالی نیز در صورتی که دیوار حیاط آن اساسی باشد عيناً ضابطه فوق ملاک عمل است. منظور از دیوار آجری یا سنگی و یا آجری - سنگی توام با نرده می باشد (۷۱۴۰٫۶۲۳۲٫ش - ۵۸٫۴٫۹).
ضوابط محاسبه مساحت بالکن در آپارتمانها
1- احداث پیش آمدگی و بالکن در گذرهای کمتر از ۱۲ متر مقدور نمی باشد.
2- احداث پیش آمدگی در خیابانهای ۱۲ متر تا ۲۰ متر به عمق ۸۰ سانتی متر و برای خیابان ۲۰ متر به بالا به عرض ۱۲۰ سانتی متر مجاز میباشد.
3- ارتفاع پیش آمدگی نسبت به کف پیاده رو نباید از ۳٫۵ متر کمتر باشد و سطح آن مطابق ضوابط مربوطه جزء تراکم محسوب خواهد شد.
۴- پیش آمدگی ساختمان در هم کف و طبقات در خارج از ۶۰ طول مجاز و در داخل زاویه ۴۵ درجه حداکثر به میزان ۲ متر بلامانع است رعایت ۶۰ مساحت الزامی است.
5- پیش آمدگی روی پخ دو گذر در محدوده سند مالکیت به میزان حداکثر ۱٫۵ متر عمود بر پخ و
به شرط رعایت ۳٫۵ متر ارتفاع از کف پیاده رو بلامانع است.
شیوه محاسبه زیربنا و تراکم پیش آمدگیها در داخل فضای باز
الف - پیش آمدگی آخرین سقف ساختمان به عنوان باران گیر جزء زیربنا محسوب نمی گردد.
ب - بالكنها و تراسهای مسقف تا عمق ۳ متر چنان چه سه طرف آن باز باشد یک دوم مساحت آن جزء زیربنا محسوب میگردد بدیهی است مازاد بر عمق ۳ متر تماماً زیربنا محسوب می گردد.
ج در صورتی که پیش آمدگی سه طرف بسته باشد دو سوم مساحت آن جزء زیربنا محاسبه میشود.
"Home Buying For Dummies" اثر Eric Tyson و Ray Brown: این کتاب یه راهنمای جامع و خودمونی برای خرید خونه ست که به زبون ساده و با مثال های کاربردی نوشته شده.
مهارتهای کاربردی مدیریت جلسات عبارت است از:
۱ فراخوان شرکت کنندگان
آماده سازی مکانی و زمینه سازی فکری برای جلسات
راهکارهای پیشنهادی جهت افزایش بهره وری جلسات
۴ برنامه ریزی ها
تعیین و تبیین مقررات
اقدامات ضروری قبل از شروع جلسه الفه اقداماتی که توسط رئیس با مدیر جلسه باید صورت پذیرد:
ا هدفها باید تعیین تعریف و تشریح شوند.
اعضای مؤثر جلسه انتخاب شود.
با شرکت کنندگان جلسه مقدمتاً تماس بگیرید
آیا مجری نقش خود را با وضوح کامل برای شرکت کنندگان در جلسه توضیح می داد؟
آیا مجری به افراد شرکت کننده اجازه تجدید نظر بر روی صورتجلسه را می داد؟
آیا مجری در زمینه متمرکز نمودن گروه برای بحث حول یک م
یادگیری روان سازی و آسان سازی جلسه مانند بازی است. شما میتوانید قواعد آن را به سرعت یاد بگیرید و شروع به بازی کنید. اما برای مجری خوب بودن نیاز به تمرینات قابل توجهی است. باید گفت که صرفاً یک راه برای
شما می توانید کارهای زیر را در بین دو جلسه انجام دهید تا از تشکیل گروه فکری جلوگیری نمایید: شیوه نخست افراد را تشویق کنید که بین جلسات با دیگر افراد بخش و سازمان خود مشورت نمایند.
به خصوص وقتی که موض
اکنون میدانیم که برای استفاده از اطلاعات و یا شنیدن یک گزارش جلسه، باید هدف مشخصی داشته باشید. بنابراین باید بدانید که مقصود شما از جلسه چیست؟ انواع مختلف جلسات نیاز به نقش ها و روشهای مختلف دارد. برخ
مهارتهای مدیریت زمان جلسه
۱ در همان ابتدای جلسه مدت زمان آن را تعیین و به شرکت کنندگان اعلام کنید.
۲ بهتر است قبل از وقت ناهار جلسه برگزار شود در این صورت احتمال این که جلسه به موقع خاتمه یابد بیشتر
۱ گروه های متجانس افرادی که با نقطه نظرات یکسان در جلسات تصمیم گیری و حل مسئله شرکت می کنند.
گروه غیر متجانس افرادی که با نقطه نظرات مختلفی در جلسات تصمیم گیری و حل مسئله حضور می یابند. در این صورت ن
در این مبحث مطالبی کاملاً کاربردی برای مدیران و صاحبان دفاتر مشاورین املاک آورده شده است. هدف از ارائه این مطلب آشنایی مدیران با انواع جلسات مهارتهای اداره جلسات، مهارت های مدیریت زمان در جلسات آشنایی
را در ۱۳۱۷ در کشور را سال تأسیس آن به شمار آوریم و برخورداری از قانون نظام صنفی (۱۳۵۲) و اجتماعی (یعنی با اعتبار اجتماعی حداکثر ۴ درصد قرار دارد و با گذشت این همه سال هنوز عملکرد سنتی و قدیمی را رها ن
مدیران باید به مهارت و هنر مصاحبه و گزینش مناسب ترین همکاران سازمانی مسلط باشند. این مهارت ها در این مبحث به صورت خیلی ساده و قابل فهم طرح میشود باشد که راه گشای سبک مدیریتی مدیران دفاتر مشاورین املاک