امروز یکی دیگر از روزهای زیبای زندگیم را تجربه میکنم چرا که بعد از مدت ها تلاش با آرزوی اینکه بتوانم اثر کوچکی برای بازار کسب و کار و املاک ایران داشته باشم موفق به ثبت موفقیتی دیگر شدم هر لحظه برایم شیرین و شیرین تر میشود و هر لحظه خودم را خوشبخت تر احساس میکنم؛ چرا که توانسته ام کتاب دیگری را تقدیم فارسی زبانان کنم از آنجا که کسب دانش و مهارت و همین طور تجربه به سایر اساتید جهت هر چه بهتر شدن کسب و کارها و همچنین ارتباط میان انسانها با اهمیت به نظر میرسد و چه راهی زیباتر از مطالعه و آشنایی با این افکار مخصوصاً هنر جذاب مذاکره با هر فرد و هر سن و هر ملیتی که بی شک اولین مهارت مورد نیاز هر کسب و کار و همچنین هر رابطه ای می باشد.
استراتژیها و تاکتیکها
بخش اول
استراتژی بدون تاکتیک کندترین مسیر برای رسیدن به پیروزی است. تاکتیکهای بدون استراتژی نیز همان سروصدای توخالی پیش از شکست خوردن هستند.
سان تزو
تاکنون موضوعات زیادی را مورد بحث و بررسی قرار دادیم. من فکر میکنم که برخی از شما پیش از مطالعهی سایر قسمتهای کتاب، یک راست به این قسمت از کتاب آمدید. این کار مشکلی ندارد ولی مفاهیم مهم و گامهای عملکردی عینی ذکر شده در این کتاب، نیازمند یکپارچگی هستند. شما باید فصلهای دیگر کتاب را نیز مطالعه کنید تا بتوانید همهی آنها را در کنار هم قرار دهید و آنها را به کار بگیرید.
ما در ابتدا کار خود را با شوخی آغاز میکنیم، یعنی با داستان کلئوپاترا (69 تا 30 پیش از میلاد)، یعنی یونانی اهل مقدونیه که بر مصر حکمرانی میکرد.
ها؟
اصلاً فکر نکنید کلئوپاترا شباهتی به ملکه الیزابت تیلور دارد. تصاویر امروزی، ملکه کلئوپاترا را به مانند یک زن مدرن ترسیم کردهاند، یعنی نماد آرایش و مد. این تصویر، تا حدودی ساختهی تخیل هنرمندان و نقاشان است. کلئوپاترا در زمان خود یک مذاکرهکننده و استراتژیست خیلی موفق و منحصربهفرد بود. او ذهن توانمندی داشت و از زیبایی و ثروت زیادی برخوردار بود، یعنی درست همان چیزی که امروزه آن را فراست و هوش کسبوکار مینامیم.
کلئوپاترا با دو مرد قدرتمند معاصر خود همفکر بود، یکی از آنها رقیب او شد و دیگری همسرش. او امپراتوری خود را از دست رومیها نجات داد و آن را گسترش داد. زندگی او در نهایت به نحو رقتباری تمام شد؛ زیرا او در نهایت به خاطر از دست دادن امپراتوری خودکشی کرد.
او هم در زمان خودش و هم در زمانهای دیگر اقدامات متناقضی را انجام میداد. در اینجا تنها به طور مختصر به درسهایی که میتوان از او به عنوان یک مذاکرهکنندهی موفق یاد بگیریم خواهیم پرداخت. اولین درس این است که کلئوپاترا از اهمیت در طرف دیگر، به خوبی آگاه بود. ارتباطات ماهرانه و شهامت او هم ژولیوس سزار و هم مارکت آنتونی را مجبور کرد تا پیشنهادهای او را بپذیرند. او در 22 سال عمر امپراتوری خود، فقط به فکر منافع امپراتوری مصر بود.
کلئوپاترا به دلیل مهارت، چشمانداز، استراتژی و تاکتیکها تا این اندازه موفق بود. کلئوپاترا اتحادهای استراتژیکی برای خود پیدا کرد و این کار را به واسطهی تأثیرگذاری، روابط عمومی و مهارتهای ارتباطی استراتژیک خود انجام داد. او از تاکتیکهای مختلفی برای انجام این کار بهره گرفت. تمامی مذاکرهکنندگان کارآمد، استراتژیها و تاکتیکها را با یکدیگر همسو میکنند. پس هر شخصی که در حوزهی مشاوراملاک مشغول به کار است نیز باید همین اصول را سرلوحهی کار خود قرار دهد.
استراتژیها و تاکتیکها همخانوادهی یکدیگر هستند. آنها به یکدیگر وابسته هستند. استراتژی بدون تاکتیک به هیچ دردی نمیخورد. در این صورت، استراتژی فقط یک رؤیا خواهد بود. از طرف دیگر، تاکتیک بدون استراتژی بدون هدف خواهد بود. این همانند زمانی است که تیراندازان با کمان از کمان و تیر خود برای هدف قرار دادن هرچیزی استفاده میکنند، به جز سیبل.
استراتژی، اهداف درازمدت را تعیین میکند و برای رسیدن به این اهداف، برنامهریزی میکند. تاکتیکها، اقدامات و منابع خاص مورد نیاز برای پشتیبانی از اهداف راهبردی و دستیابی به آنهاست. این به آن معناست که استراتژیها و تاکتیکها باید در کنار هم مورد استفاده قرار بگیرند، ولی به این معنا نیست که این دو، یکی هستند.
منابع، سبب محدود ساختن استراتژیها میشوند، به طور مثال در حوزۀ املاکومستغلات، زمانی که سرمایهگذاری قصد مالکیت ده ملک تجاری را دارد، ولی تنها بودجهی کافی برای خرید یکی از آنها را دارد. این سرمایهگذار باید به روشهای خلاقانهتری از سرمایهی خود استفاده کند. این سرمایهگذار باید برای دستیابی به اهداف خود، روی زمان، حساب باز کند و کار خود را با یک ملک آغاز کند و سپس به سراغ ملک بعدی برود.
ممکن است استراتژی سرمایهگذاران در طول زمان با تغییراتی روبرو شود. سرمایهگذار میتواند از داراییهای خود به عنوان اهرم استفاده کند و در این صورت رشد پرتفوی اموال خود را تسریع کند. ارزیابی استراتژیها برای انجام این کار به نحواحسن و انطباق با تغییرات و شرایط، کاملاً ضروری به نظر میرسد.
استراتژیهای موفق، نیازمند پژوهش دقیق هستند. استراتژیهای موفق همچنین نیازمند تفکر در رابطه با هدف، تمایلات شخصی فرد و تواناییها و شخصیتهای تیم فرد هستند. چشماندازهای بلندمدت تعریف شده به واسطهی استراتژی، تنها با استفاده از این تحقیقات و اقدامات محقق میشوند.
تمامی خریداران، فروشندگان و سرمایهگذاران املاک باید در ابتدا استراتژی و برنامهریزی خاص خود را داشته باشند. آنها باید بازار هدف را به خوبی بشناسند، از اعداد و ارقام آگاهی داشته باشند و گامهای عملکردی را نیز به خوبی بشناسند. علاوه بر این، استراتژی اولیه باید دربردارندهی یک استراتژی خروج نیز باشد. تمامی این اجزاء و مؤلفهها سبب جدایی آنها از یکدیگر میشود:
·مذاکره بعد از آمادگی تا درجهی nام
·انجام مذاکرات به واسطهی اطلاعات و دانش
·تعهد نسبت به یادگیری مادامالعمر
·برنامهریزی برای هر کاری
در اینجا توضیح مختصری در رابطه با استراتژیهای خروج ارائه میشود. استراتژیهای خروج برنامههایی هستند که در آنها روشهایی برای تعامل با شرایط پیشبینی نشده ارائه میشود. اگرچه این شرایط ناشناخته هستند و هرگز امکان وقوع آنها وجود ندارد، خریداران، فروشندگان و سرمایهگذاران باید آنها را مدنظر خود قرار دهند. به طور مثال، اگر شغل خود را از دست دهید پس چگونه میخواهید وام بانکی خود را پرداخت کنید؟ و یا چه برخوردی در برابر تخلیهی ملک خود خواهید داشت؟ آیا شما برای کسب سود سرمایهگذاری میکنید؟
در طول دوران رکود اقتصادی از سال 2007 تا 2009، بسیاری از فروشندگان و سرمایهگذاران که در دوران رونق اقتصادی اقدام به خرید ملک کردهاند یا سرمایهی خود را از دست دادهاند و یا به دلیل سلب حقفکرهن، سرمایهی خود را از دست دادهاند. آنها هیچ استراتژی خروجی نداشتند. اثرات رکود اقتصادی بزرگ و این ضررهای غیرقابل جبران، تا سالها بعد از آن ادامه داشت. همهگیری فعلی نیز مشکلات مشابهای را به دنبال خواهد داشت. این به آن دلیل است که اقتصاد آمریکا با افت شدیدی مواجه شده است، آمار بیکاری بالاست، اجارهها پایین است و ارزش املاک نیز در حال پایین آمدن است. استراتژیهای فعلی مهمتر از هر زمان دیگری هستند.
جهت تهیه این کتاب ارزشمند و کاربردی با شماره زیر تماس بگیرید.
برای بهبود اقتصاد ایران، دولت باید نفت رو کنار بگذارد، تورم و دلار رو کند، تولید و گردشگری رو بیدار کنه، و با شفافیت و برنامه ریزی، اعتماد رو برگردونه. مردم هم باید از حمایت کنن، مطالبهگر باشن، و تو
اقتصاد ایران به این بحران رسیده است چون ترکیبی از عوامل خارجی (مثل تحریم) و اشتباهات داخلی (مثل تورم، سوءمدیریت و وابستگی به نفت) دست به دست هم دادن. کارایی مثل چاپ پول و چندنرخی انجام شد که نباید می
جهش قیمت اجاره خانه تو راهه و مستاجران آماده باشن. تا 16 فروردین 1404، اجاره خانه تهران در جنوب حدود 150 میلیون رهن کامل و در مرکز و غرب 200-250 میلیون، ولی با تورم 40% و فصل جابهجایی، احتمالاً تابست
برای اخذ اقامت فوری دبی، خرید خانه دبی یا خرید آپارتمان دبی تو این 5 محله بهترین گزینهاست: داونتاون دبی (لوکس و مرکزی)، دبی مارینا (ساحلی و پرانرژی)، پالم جمیرا (لاکچری و خاص)، جمیرا ویلج سیرکل (اقت
پیشبینی من اینه که تو روزهای باقیمانده فروردین 1404، قیمت طلا و سکه کم میشه. از 7,800,000 تومان و 94,915,000 تومان الان به 7,300,000 و 88,000,000 تا آخر ماه. دلیلش افت اونس جهانی، ثبات دلار و رکود است
میز مدل جلو مبلی، با مدلهای خاص مثل چوبی مستطیلی، شیشههای گرد یا ترکیبی مرمری، یک شیک برای خونههای مینیمال و امروزیه. برای مینیمال کردن خونهها، رنگ خنثی، مبل ساده و نور طبیعی رو فراموش نکنید. از خ
تلگرافخانه چابهار یه نمونه موفقه که نشون میده چطور میشه بناهای تاریخی رو احیا کرد و به زندگی برگردوند. این ساختمون با حفظ اصالت و کاربری جدیدش، هم توریست جذب کرده، هم به اقتصاد محلی کمک کرده. بناها
جاده مرق در استان اصفهان، در نزدیکی شهر اصفهان و شهر بهارستان واقع شده است. این منطقه به دلیل نزدیکی به این دو شهر، به یک منطقۀ مسکونی تبدیل شده و جمعیت زیادی را در خود جای داده است.
این منطقه با مشکل
محله مسکونی جاده قلعهشور در اصفهان، یکی از مناطق در حال توسعه و رو به رشد این شهر است. این محله که در حاشیه شهر اصفهان و در مسیر جادهای به همین نام واقع شده، به دلیل موقعیت جغرافیایی و دسترسی مناسب
جاده فیروزآباد در استان اصفهان، مسیری است که شهر فیروزآباد را به سایر نقاط استان متصل میکند. این جاده، بخشی از شبکه راههای ارتباطی استان اصفهان است و نقش مهمی در تسهیل رفتوآمد و حملونقل در این منط
به گزارش شیش دنگ، در حالی که اقتصاد ایران با چالشهای متعددی دست و پنجه نرم میکند، محمدحسین عادلی، دیپلمات شناخته شده و رئیس اسبق بانک مرکزی، با نگاهی واقعبینانه نسبت به آینده هشدار میدهد. او معتقد
دکوراسیون ایرانی همواره در حال تحول و تکامل بوده است. در حالی که برخی از عناصر نوستالژیک مانند ایابوفههای سنتی جای خود را به ترندهای مدرنتر میدهند، اصالت و هویت فرهنگی همچنان به عنوان یک اصل اساسی